Полазак 01.08.2024

Повратак 15.08.2024

За све наше чланове велики попуст !!

Цена само 58 еур по особи

Ноћење са доручком

+

Здрав оброк (Ручак)

Наш програм Школа Здравља у трајању од 3-4 ч дневно

 

Додатне информације и резервације

 

ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА ECO-TOURS
Славко и Ивана Драшковић
info@eco-tours.me;
тел: +382 (0) 20 860 700, +382 (0) 67 259 020
81210 КОЛАШИН, Дуње Ђокић 5

КОНЦЕПТ ПРОГРАМА ШКОЛЕ ЗДРАВЉА
КОЛАШИН – ЛИПОВО

 

ШКОЛА ЗДРАВЉА „КОЛАШИН-ЛИПОВО“ пружа могућност за успостављање здравог стила живота, кроз едукацију, стручно вођену физичку активност и саветовање. Наш програм спаја сва три, кроз серију активности у којима ћете имати прилику да сазнате шта је потребно да бисте заиста живели квалитетно и здраво.

 

ПРЕДАВАЊА

Тим стручних сарадника водиће програм предавања о здрављу и физичкој активности и превенцији дијабетеса, хипертензије, деформитета кичменог стуба и проблема у коштано-зглобном систему. Професор др Веско Драшковић има сталне консултације  са тимом стручњака  здравља, екологије и културе.

 

ПРОЦЕНА ФИЗИЧКОГ СТАТУСА

Сваки учесник по личном избору може проћи кроз мерења и тестирања физичког статуса, праћењем рада срца, покретљивости
и функционалне снаге коштано-зглобног система.
На основу слике кардио-васкуларних могућности и моторичких способности, одређује се интензитет и трајање програма вежби оптималних за сваку особу.

 

СТАЗА ЗДРАВЉА

Стручно организован и вођена  физичка активност (вежбе) у природи,
уз примену ТРЕНАЖНИХ ТЕХНОЛОГИЈА проф. др Веска Драшковића.

Физичка активност (вежбе) ће бити прилагођене свим старосним и професионалним групама, уз препоруке за правилно извођење вежби и примени кретања  у превенцији и лечењу.

ЗДРАВ ОБРОК

Учесници ће имати обезбеђен природан напитак (сок, чај, мед) 
пре предавања и изласка на СТАЗУ ЗДРАВЉА.

Здрав оброк са сезонским здравим намирницама
по рецептури ендокринолога за правилну исхрану.
Наш циљ је да едукујемо све учеснике о здравом начину исхране.

ГДЕ СЕ ОДРЖАВА?

Просторије еко-турса, породично имање Драшковић- Липово.

Боравак у природи на Бјеласици и Сињајевини, кањон реке Таре, Биоградско језеро, приобаље реке Плашнице, притоке Таре.

О Здравом Дану

Здрав дан пружа могућност за успостављање здравог стила живота, кроз едукацију, стручно вођену рекреацију и саветовање. Наш програм спаја сва три, кроз серију активности у којима ћете имати прилику да сазнате шта је потребно да бисте заиста живели квалитетно и здраво.

Шта добијате?

Предавања

Тим стручних сарадника водиће програм предавања на тему превенције дијабетеса, хипертензије, деформитета кифменог стуба и проблема у коштано зглобном систему. Имаћете прилику да се консултујете са водећим специјалистима из области медицине и сазнате како да унапредите свој здравстевни статус.

Процена физичког статуса

Сваки учесник по личном избору може проћи кроз мерење и одређивање параметара физичког статуса, праћењем рада срца, покретљивости и функционалне снаге коштано-зглобног система. На основу слике кардио-васкуларних могућности и моторичких способности, одређује се интензитет и трајање програма вежби оптималних за сваку особу.

Стаза здравља

Стручно организован и вођен тренинг у природи, уз примену тренажних технологија проф. др Веска Драшковића. Тренинг ће бити прилагођен свим старосним и професионалним групама, уз препоруке за правилно извођење вежби и примени кретања у превенцији и лечењу. Уколико због временских прилика не буде могуће да се физичка активност изводи дуж стазе здравља у природи, цео програм ће бити премештен у одговарајућу салу у одмаралишту.

Здрав оброк

Сви учесници ће имати обезбеђен оброк са сезонским здравим намирницама по рецептури ендокринолога за правилну исхрану. Наш циљ је да едукујемо све учеснике о здравом начину исхране. Свесни смо да здрав начин живота није маратон, али крај пута наше стазе здравља представља почетак једног маратона, који ће дугорочно омогућити здрав и правилан начин живота.

Подаци о фирми

Друштвене мреже

Контакт