Придужите нам се на путу здравља
“ВЕЖБАЊЕ И ЗДРАВЉЕ”
ТРЕНАЖНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ
проф. др Веско Драшковић

Придужите нам се на путу здравља
“ВЕЖБАЊЕ И ЗДРАВЉЕ”
ТРЕНАЖНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ
проф. др Веско Драшковић

О Здравом Дану

Здрав дан пружа могућност за успостављање здравог стила живота, кроз едукацију, стручно вођену рекреацију и саветовање. Наш програм спаја сва три, кроз серију активности у којима ћете имати прилику да сазнате шта је потребно да бисте заиста живели квалитетно и здраво.

Шта добијате?

Предавања

Тим стручних сарадника водиће програм предавања на тему превенције дијабетеса, хипертензије, деформитета кифменог стуба и проблема у коштано зглобном систему. Имаћете прилику да се консултујете са водећим специјалистима из области медицине и сазнате како да унапредите свој здравстевни статус.

Процена физичког статуса

Сваки учесник по личном избору може проћи кроз мерење и одређивање параметара физичког статуса, праћењем рада срца, покретљивости и функционалне снаге коштано-зглобног система. На основу слике кардио-васкуларних могућности и моторичких способности, одређује се интензитет и трајање програма вежби оптималних за сваку особу.

Стаза здравља

Стручно организован и вођен тренинг у природи, уз примену тренажних технологија проф. др Веска Драшковића. Тренинг ће бити прилагођен свим старосним и професионалним групама, уз препоруке за правилно извођење вежби и примени кретања у превенцији и лечењу. Уколико због временских прилика не буде могуће да се физичка активност изводи дуж стазе здравља у природи, цео програм ће бити премештен у одговарајућу салу у одмаралишту.

Здрав оброк

Сви учесници ће имати обезбеђен оброк са сезонским здравим намирницама по рецептури ендокринолога за правилну исхрану. Наш циљ је да едукујемо све учеснике о здравом начину исхране. Свесни смо да здрав начин живота није маратон, али крај пута наше стазе здравља представља почетак једног маратона, који ће дугорочно омогућити здрав и правилан начин живота.

Где се одржава?

Здрав дан се одржава у студентском одмаралишту Радојка Лакић на Авали у оквиру ког су доступне све погодности потребне за наведене активности. Контакт телефон за резервације је 063 360 251.

Објекти студентских одмаралишта једниствени по изгледу, намени и понуди, налазе се у посебно заштићеним подручјима природе и нуде квалитетан простор за одмор, рекреацију, и организацију свих видова конференција, семинара, пословних и стручних скупова по високим стандардима конгресног и пословног туризма, као и сву неопходну инфраструктуру за припремз спортских тимова са великим бројем учесника.

Резервишите своје место