Основни подаци о фирми

Стратешки центар за виталност нације

Игњата Јоба 7, Београд – Вождовац, Србија

Делатност удружења: 9499 – Делатност осталих организација на бази учлањења

Матични број: 28243766

Порески број: 110390164

www.vezbanjeizdravlje.rs

Телефони: 063 360 277, 063 361 11 14

vezbanjeizdravlje3md@gmail.com

Заштита приватности корисника

У име Вежбање и здравље платформе обавезујемо се да ћемо чувати приватност свих наших купаца. Прикупљамо само неопходне, основне податке о купцима/ корисницима и податке неопходне за пословање и информисање корисника у складу са добрим пословним обичајима и у циљу пружања квалитетне услуге. Дајемо купцима могућност избора укључујући могућност одлуке да ли желе или не да се избришу са маилинг листа које се користе за маркетиншке кампање. Сви подаци о корисницима/купцима се строго чувају и доступни су само запосленима којима су ти подаци нужни за обављање посла. Сви запослени на платформи вежбање и здравље (и пословни партнери) одговорни су за поштовање начела заштите приватности.

Услови коришћења

Употребом овог интернет сајта потврђујете да сте прочитали, разумели и прихватили ове услове коришћења (у даљем тексту “услови”) и слажете се да сте обавезни да их поштујете, као и све друге применљиве законе и прописе. Уколико не прихватате ове услове, немојте користити овај интернет сајт.

Вежбање и здравље може изменити ове Услове у било ком тренутку изменама у овом тексту. Требало би да посетите ову страницу с времена на време и проверите ажурне Услове, јер сте њима законски везани. Поједине одредбе ових Услова могу бити надјачане експлицитним законским актима или саопштењима истакнутим на другим страницама овог сајта.

Заштита поверљивих података о трансакцији

Приликом уношења података о платној картици, поверљиве информација се преносе путем јавне мреже у заштићеној (криптованој) форми употребом ССЛ протокола и ПКИ система, као тренутно најсавременије криптографске технологије. Сигурност података приликом куповине, гарантује процесор платних картица, па се тако комплетни процес наплате обавља у сигурном окружењу. Нити једног тренутка подаци о платној картици нису доступни нашем систему.

Повраћај средстава

У случају враћања робе и повраћаја средстава купцу који је претходно платио неком од платних картица, делимично или у целости, а без обзира на разлог враћања, Вежбање и здравље је у обавези да повраћај врши искључиво преко VISA, EC/MC и Maestro метода плаћања, што значи да ће банка на захтев продавца обавити повраћај средстава на рачун корисника картице.

Употреба интернет сајта

Сав материјал на овом интернет сајту (у даљем тексту “Сајт”) је заштићен ауторским правима и свака неовлашћена употреба може представљати кршење Закона о ауторском и сродним правима, Закона о жиговима или других закона из области интелектуалне својине. Осим уколико је другачије назначено на другом месту на овом сајту, сав садржај можете прегледати, копирати, штампати или преузимати искључиво за личну, некомерцијалну употребу и у информативне сврхе, под условом да све назнаке о ауторским правима или другим власничким информацијама који су садржани у оригиналном документу задржите у свим копијама. Не можете мењати садржај овог сајта ни на који начин, нити га репродуковати или јавно приказивати, изводити, дистрибуирати или на други начин користити у јавне или комерцијалне сврхе. Не узимајући у обзир претходно наведено, било који софтвер или други материјал доступан за преузимање или коришћење преко овог сајта који поседује сопствене услове коришћења или лиценцирања налази се под заштитом тих услова. Уколико прекршите било који од ових Услова, ваша дозвола за употребу сајта ће бити повучена и бићете обавезни да одмах уништите све садржаје које сте преузели или одштампали.

Осим ако је експлицитно другачије назначено овде или на некој другој страници овог сајта, ништа овде садржано, било изричито, прећутно, одрицањем или на други начин, вам не даје право да користите било који део интелектуалне својине коју сте пронашли на Сајту.

Информације

Сви материјали, повратне информације или друге врсте информација које доставите овом Сајту или у компанији Вежбање и здравље поводом овог сајта (“Информације”) неће бити сматрани за поверљиве или власничке. Вежбање и здравље ће бити искључиви власник свих информација прикупљених на Сајту или у вези са њим. Вежбање и здравље нема никакве обавезе у односу на такве информације и слободан је да их користи без ограничења за било које сврхе (као што је употреба, репродукција, модификација, објављивање, (ре)дистрибуција, јавно приказивање итд.) и без навођења извора.

Забрањено је постављати или преносити на Сајт или са њега било какве противзаконите, претеће, клеветничке, понижавајуће, обсцене, порнографске или друге материјале који крше било које законе.

Рекламације

С’ обзиром на природу производа (дигитални производ) , под рекламацијом се подразумева било какав технички проблем са платформом. Уколико нисте у могућности да приступите програму тренинга обратите нам се на емаил: vezbanjeizdravlje3md@gmail.com.

Изјава о конверзији

Сва плаћања биће извршена у локалној валути Републике Србије – динар (РСД). За
информативни приказ цена у другим валутама користи се средњи курс Народне Банке Србије.
Износ за који ће бити задужена Ваша платна картица биће изражен у Вашој локалној валути
кроз конверзију у исту по курсу који користе картичарске организације, а који нама у
тренутку трансакције не може бити познат. Као резултат ове конверзије постоји могућност
незнатне разлике од оригиналне цене наведене на нашем сајту.